Logo mooigeldropmierlo.nl
  • Alles

open dag Volkstuin "De Kleine Dommel"

zaterdag 1 september 12:00 t/m dinsdag 1 januari 16:00 uur

Live muziek op open dag volkstuincomplex.

“De Kleine Dommel” in Geldrop heeft zaterdag 1 september van 12.00 tot 16.00 uur een open dag.

Volkstuinvereniging "De Kleine Dommel" doet op zaterdag 1 september weer de poort open om te laten zien wat er op de moestuin zoal te beleven is. Op het prachtig gelegen terrein, tussen de Dommeldalschool, het Elsbroekpad en het kanaal, zal ook dit jaar weer de oogst te bewonderen en te proeven zijn. De tuinders bieden een variëteit van verwerkte producten te koop aan. Naast drankjes, hapjes en live muziek is er gelegenheid de tuinen te bekijken.

Speelt u wel eens met de gedachte uw eigen groenten te verbouwen, maar vraagt u zich af hoe dat is en hoeveel tijd dat kost? De leden van “De Kleine Dommel” gaan er graag met u over in gesprek. Zij zijn trots op hun complex en laten u graag kennismaken met het tuindersgebeuren. Al vanaf 1975 wordt op "De Kleine Dommel" biologisch en met respect voor de omgeving gezaaid en geoogst.

De toegang is gratis. Voor eten, drinken en materialen wordt een vergoeding gevraagd. De opbrengst daarvan is voor de Vereniging. Als het mogelijk is verzoeken wij u de auto thuis te laten en met de fiets of lopend te komen. Parkeren is alleen mogelijk in de aangrenzende woonwijk.


deel deze activiteit

Locatie

Volkstuinvereniging "De Kleine Dommel"
Geldrop
Elsbroekpad, tussen basisschool Dommeldal en het kanaal -
-