Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 654c9f
Theater

Marlon Kicken 'over de grens

Mierlo - In een sprankelende, interactieve, cabareteske lezing neemt Marlon Kicken het publiek op woensdagavond 12 oktober, mee in de geschiedenis van de nar. Van de hofnar van toen, tot de comedian van nu. Van de onderwerpen van weleer tot de Charlie Hebdo-prenten van nu.

Waar ligt de grens van een grap? Is er een grens voor een grap? In welke vormen kun je een grap maken? En wie bepaalde door de jaren heen de eventuele grens van een grap? Zijn er ook geografische grenzen voor grappen? Kortom laat je meenemen door de grenzeloze lezing van deze moderne Nar, Marlon Kicken.

Marlon Kicken (42), is cabaretier en stand-up-comedian. Hij werkte samen met de Comedy Train, Comedy Café, Comedyhuis. Hij won verschillende prijzen waaronder de Culture Comedy Award in 2009. Als 'eerste zwarte tonproater van Nederland' en 'eerste zwarte Prins-Carnaval' voelt Marlon Kicken zich op en top Brabander. Maar zijn roots liggen op Curaçao vanwaar hij als baby werd geadopteerd, om uiteindelijk in Aarle-Rixtel te belanden. Marlon Kicken gaat kortgezegd 'over grenzen'!

Kaartjes
Voor deze cabarateske lezing op woensdagavond 12 oktober, van 20.00-22.00 uur in de Bibliotheek in Mierlo, zijn kaartjes te bestellen via www.bibliotheekdommeldal.nl. Klik op Agenda&Kaartjes. De kaartjes kosten € 5,00. Op vertoon van de biebpas krijg je een korting van 2,00 per pas per persoon.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>