Logo mooigeldropmierlo.nl
Gemeente Geldrop-Mierlo

Herinrichting Margrietstraat in Mierlo

Mierlo - De herinrichting van het gedeelte Margrietstraat, vanaf de Johan Frisostraat tot Margrietstraat 56 (ter hoogte van de nieuwbouw dagwinkesl is op maandag 17 oktober begonnen.  De werkzaamheden zijn onderdeel van de algehele herinrichting van het Centrum in Mierlo. De herinrichting bestaat uit het vervangen van de riolering en het vernieuwen van de bestrating. Ook de groene elementen en openbare verlichting worden aangepast. De werkzaamheden gaan naar verwachting 7 weken duren, tot en met vrijdag 9 december 2016.

Afsluiting Margrietstraat

Tijdens de uitvoering is het gedeelte Margrietstraat tussen Johan Frisostraat en Margrietstraat 56 afgesloten voor al het verkeer. Het kruispunt Margrietstraat/Johan Frisostraat is enkel afgesloten in de periode van 17 oktober tot 7 november.

Meer informatie
Heeft u nog vragen over de herinrichting of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Will van Dijk of Pieter Cuijten van de afdeling Ruimte, te bereiken via telefoon­nummer 14 040.

Bron: Gemeente Geldrop-Mierlo

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>