Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 8fa18e
Gemeente Geldrop-Mierlo

Werkzaamheden rotonde centrum Geldrop

Fotograaf: Peter Wijlaars

Werkzaamheden rotonde centrum

Geldrop – De werkzaamheden op de rotonde bij het centrum van Geldrop (Mierloseweg/Helze/Nieuwendijk) zijn in volle gang. Vanaf zaterdag 22 oktober tot en met zondag 6 november is de rotonde voor al het verkeer gestremd. De afsluiting is noodzakelijk voor het aanpassen van de rotonde en het vernieuwen van het asfalt en de markeringen. De fiets- en voetpaden worden verhoogd aangelegd en de binnenste rijstrook wordt verwijderd.

Omleidingen
Het verkeer wordt omgeleid via verschillende omleidingsroutes, hierdoor is het op de andere wegen een stuk drukker. Het verkeer vanuit de A67, Heeze en Nuenen en omgekeerd wordt omgeleid via de route Bogardeind - Laan der Vier Heemskinderen - Dommeldalseweg - Johan Peijnenburgweg - Mierloseweg - Nuenenseweg. Voor deze omleiding is het kruispunt Mierloseweg-Nuenenseweg tijdelijk aangepast en er komt een verkeersregelinstallatie. Het verkeer vanuit Helmond richting Eindhoven en omgekeerd wordt omgeleid via de N270 (Helmondseweg). Voor het fietsverkeer komt er een omleiding langs de werkzaamheden via het parkeerterrein Achter de Kerk en de ventweg van de Helze.

Bereikbaarheid ziekenhuis en centrum Geldrop
Het centrum van Geldrop, de bijbehorende parkeerplaatsen en het ziekenhuis blijven bereikbaar. Parkeerplaats Achter de Kerk is tijdens de werkzaamheden alleen bereikbaar via de Stationsstraat - Heggestraat. Het gemeentehuis en parkeerterrein De Meent blijven bereikbaar via het kruispunt Mierloseweg-Johan Peijnenburgweg. Bedrijven aan de Nieuwendijk zijn bereikbaar via de Eindhovenseweg. Het Sint Anna Ziekenhuis blijft bereikbaar via de bewegwijzering.

Buslijnen 10, 20 en 24
Van woensdag 26 oktober tot en met zondag 6 november rijden de bussen, lijn 20 en 24 de normale route, echter zij gaan wel via de Beneden Beekloop en Rietstraat. In die periode vervallen de halten aan de Helze en Mierloseweg (ter hoogte van Albert Heijn). Kijk voor meer informatie op de website van Hermes.

Meer informatie
Bovenstaande informatie komt van de Gemeente Geldrop-Mierlo. Heeft u nog vragen? Neem contact op met de heer Cuijten van de afdeling Ruimte. Hij is te bereiken via telefoonnummer 14040.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>