Logo mooigeldropmierlo.nl
Lenny Kuhr 6 november in 't Hofdael  | Fotonummer: af8b14
Lenny Kuhr 6 november in 't Hofdael
Theater

Lenny Kuhr met theaterprogramma 'Gekust door de eeuwigheid' zondag 6 november

Nieuws van Centrum Hofdael

Lenny Kuhr met theaterprogramma 'Gekust door de eeuwigheid'

Geldrop - In de theaterzaal van Centrum Hofdael in Geldrop geeft Lenny Kuhr op zondag 6 november een voorstelling die verrast, ontroert en inspireert. En die je leven volgens Lenny Kuhr een verrassende wending kan geven. Ze wordt begeleid door Reinier Voet (gitaar) en Mischa Kool (basgitaar). De voorstelling begint om 15.00 uur.

Heimwee
"In deze voorstelling staat het diepe heimwee, dat ik als kind al voelde, centraal. Voor mij is heimwee de grondtoon van ieder mens", stelt Lenny Kuhr. "Het is een onbestemd verlangen dat zich gaandeweg de voorstelling onthult. Ik wil mijn publiek in die grondtoon graag aanspreken, ontmoeten en meevoeren." Heimwee is de kracht die kunstenaars en mystici boven de vorm uit laat stijgen. Het kan leiden naar de plek waar heldere inzichten te vinden zijn en waar je, als je je er voor open stelt, uiteindelijk wordt gekust door de eeuwigheid.

Entree
Voor deze voorstelling zijn nog kaarten beschikbaar. Een entreebewijs bedraagt €17,50 per persoon. Kaarten kunt u bestellen door een mail te sturen naar: reserveringen@hofdael.nl
Schrijf in de mail 'Lenny Kuhr', uw naam, het aantal kaarten en de datum van de voorstelling. Daarna wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>