Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 381f68
Theater

Andermans Veren Live! in Ons Mierloos Theater

Mierlo – Op zaterdag 10 december brengt 'Andermans Veren Live!' met de theatershow 'Er is altijd een derde' een ode aan het Nederlandse lied. De theatershow begint om 20.15 uur.

Vijf muzikale talenten, een flinke hoeveelheid instrumenten en prachtige liedjes uit het theaterrepertoire. Theatercollectief 'Andermans Veren Live!' zorgt voor een muzikale avond met hits van o.a. Herman van Veen, Ramses Shaffy, Brigitte Kaandorp, Acda en de Munnik en minder bekende cabaretiers, kleinkunstenaars en Nederlandstalige popbands.

In 'Er is altijd een derde' worden de juweeltjes van het Nederlandse theaterlied opgepoetst, waait er een frisse wind door de prachtigste melodieën en verrast 'Andermans Veren Live!' met een nieuwe kijk op oude hits. 'Andermans Veren Live!' bewijst dat ouderwets ensemble cabaret heel strak en eigentijds kan zijn. Zij laten de mooiste Nederlandstalige liedjes van toen klinken, zoals je ze anno nu wilt horen: Het lied.

De voorstelling is in 't Patronaat, Heer van Scherpenzeelweg 14, 5731 EW Mierlo. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.OnsMierloosTheater.nl of aan de servicebalie van PLUS supermarkt Van Doornmalen in Mierlo.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>