Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 316c2f
Sport

MTTV '72 Heren 1 en Jeugd 2 worden overtuigend kampioen

SENIOREN
MTTV 1 – Unicum 3 8 - 2
Het eerste team startte tegen Geldrop stroef en kwam met 0-2 achter, maar daarna kwamen ze op gang. Fons Sanders (2 zeges), Rudi Spinner (2) en Koen Smits (3) lieten duidelijk zien wie de kampioen is. Volgend seizoen mogen ze het proberen in de zware 2e klasse. Proficiat en succes!

Bergeijk 4 – MTTV 2 9 - 1
Voor het 2e team was de 3e klasse te zwaar. Zo bleek ook Bergeijk een maatje te groot. Alleen Sjaak Verbeek kon tegenstand bieden en verraste Ralf Verrijt. Wim Hees en Pieter van Aerle berustten al in het feit dat ze 4e klasse gaan spelen.

Veghel 10 – MTTV 3 8 - 2
In het onderling duel om degradatie hoefde het 3e team slechts 3 punten te scoren maar het noodlot sloeg toe. Elice van de Bogaert (1), Henry Essing (1) en Henk van Oirschot (0) zaten er vaak heel dichtbij en toch ging het telkens mis. Wonden likken en volgend jaar snel terug knokken naar de 5e klasse.

MTTV 4 – Veldhoven 15 1 - 9
Door blessures konden Rianne Sleegers en Kasper Dam helaas geen vuist maken. Gelukkig redde Geert-Jan van Duijnhoven de eer. Het dubbel van Geert-Jan en Kasper ging met 10-12 in de 5e game net mis.

MTTV 5 – Budilia 9 2 - 8
Er werd flink gestreden maar te vaak viel de bal net aan de verkeerde kant. Jo Saunders won knap 2 wedstrijden, Angela Nelissen en Iris van der Zanden zaten er telkens dichtbij. Ze hebben een prima competitie gespeeld en worden steeds beter.

JEUGD
MTTV 2 – Veldhoven 1 10 - 0
Met zo'n monsterscore laat je zien dat je de terechte kampioen bent in de Junioren 2e klasse. Leander Meulendijks, René-Philippe Wolters, Pascal-André Wolters, en éénmalig Kaj in 't Ven hebben samen met vaste coach Roel Das slechts 2 keer gelijk gespeeld en voor de rest alles gewonnen. Een groot compliment is op zijn plaats!

MTTV 1 – Stiphout 1 5 - 5
Een mooie prestatie tegen de nummer 2 in de hoofdklasse. Stijn Smits (3) won erg knap van de sterke Ties Schalij, en ook Jan Lauret (2) liet zijn klasse zien. Piedro Meulendijks (0) speelde met vlagen goed maar net niet vaak genoeg.

MTTV 3 – Veldhoven 2 2 - 8
Ondanks het stevige verlies is het 3e jeugdteam op een keurige 4e plaats geëindigd in de Junioren 4e klasse. Tom en Twan van der Zanden zorgden voor de 2 punten. Guus Maas kwam te kort maar laat zeker vooruitgang zien.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>