Logo mooigeldropmierlo.nl
Nikki goud en Donna zilver op EK Kickboksen  | Fotonummer: af437b
Nikki goud en Donna zilver op EK Kickboksen
Sport

Goud en Zilver voor Nikki en Donna bij Europees kampioenschap Kickboksen

Geldrop – Nikki Geurts (14 jaar) en Donna Weber (12 jaar) hebben zondag 11 december deelgenomen aan de Open Europese Kampioenschappen in het Duitse Duisburg en de uitslagen waren zeker niet onverdienstelijk. De Geldropse Nikki werd Europees kampioen in haar klasse, terwijl de Geldropse Donna het onderspit moest delven in een spannende finale. De twee talenten van de kickboksvereniging Fightclub The Mix moesten, samen met een aantal clubgenoten, enkele maanden geleden nog van Geldrop naar Eindhoven verhuizen. Het trainingspand, gelegen aan de Slachthuisstraat, moest wijken voor nieuwbouw. De vereniging moest opzoek naar een nieuw trainingsonderkomen en die werd gevonden in Tongelre.

Talenten
"Helaas zijn niet alle leden uit Geldrop mee gegaan naar Eindhoven. Van een mooie bloeiende jonge vereniging zijn er acht leden onder de 12 jaar en drie wedstrijdvechters van 12 jaar en ouder meegegaan naar het nieuwe pand in Eindhoven", vertelt Joey van Kemenade, een van de betrokken ouders van de vereniging. "Ik wil andere leden zeker niet te kort doen, maar Nikki, Donna en Zena zijn de talenten binnen de vereniging. Dochter Zena (12 jaar), Nikki en Donna zijn als wedstrijdsporters meegegaan naar Eindhoven en krijgen, behalve de dagelijkse trainingen van hoofdtrainer Ronnie Serton, ook extra trainingen voor het wedstrijdgedeelte van trainer Mo Chamou.

Feest
"De meiden waren van tevoren wel zenuwachtig, maar kijken terug op een zeer bijzondere ervaring. Het is een bijzondere prestatie om als jonge vechters op een EK te staan en zeker als zij dan nog zo'n goede prestatie neerzetten, dan is het feest compleet", sluit Joey vol trots af.

Informatie over het kickboksen kunt u verkrijgen via Liesbeth Steevens, telefonisch bereikbaar via 06-53848406

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>