Logo mooigeldropmierlo.nl
Fotograaf: Peter Wijlaars  | Fotonummer: 40a077
Fotograaf: Peter Wijlaars
Gemeente Geldrop-Mierlo

Gemeente houdt Nieuwjaarsbijeenkomst bij de ijsbaan van Wintersfeer Geldrop

Geldrop-Mierlo - De gemeente houdt op 8 januari haar nieuwjaarsbijeenkomst bij de ijsbaan van Wintersfeer Geldrop. Van 14.00 tot 17.30 uur trakteren zij rond het podium naast de ijsbaan op gratis thee, koffie, warme chocomelk, glühwein en natuurlijk heerlijke oliebollen. Iedereen is van harte welkom. Burgemeester Link opent de bijeenkomst met een korte toespraak. Daarna treden er verschillende artiesten op. Hieronder staat het complete programma.

Programma Nieuwjaarsbijeenkomst
14.00-17.30 uur

Korte toespraak Burgemeester Link met vervolgens een uitgebreid muziekprogramma met: Harmonie St. Lucia, Euphonia en GMC, Audrey Smits, XAMBAH percussion, UC Dance met Brian & Lise Verheijden, XAMBAH percussion, Giddy Limit: disco, soul, Nederlandstalig en rock.

Aansluitend organiseert Wintersfeer Geldrop op de ijsbaan een aantal activiteiten ter afsluiting van de lustrumeditie van Wintersfeer.

17.30-18.00 uur: FREESTYLERS, een flitsende freestyle ice demo
18.00-19.00 uur: Spectaculaire afsluiting 5 jaar Wintersfeer Geldrop

De nieuwjaarsbijeenkomst staat in het teken van 'verbinden'. Van de beide kernen, van individuen, organisaties, verenigingen en klanten waar de gemeente mee én voor werkt. Door de verbinding te zoeken, door samen te werken, wordt het eindresultaat altijd beter, sterker en breder gedragen. Ook in het textielverleden werden meerdere draden getwernd tot één dikke, stevigere draad. De bijeenkomst op de ijsbaan is een mooi voorbeeld van verbinding. Op die plek komt jong en oud bij elkaar en werken vele vrijwilligers samen aan het neerzetten van een prachtig evenement.

Het college heft dan ook graag op die plek samen met u het glas op een gelukkig en gezond 2017. Tot zondag 8 januari.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>