Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: d43a0c
Sport

Klinkend stedentennis kampioenschap voor MTV

Mierlo - MTV heeft het onwaarschijnlijke gepresteerd door als enige verenigingsteam op zondag 20 februari kampioen te worden in de eerste klasse van de Stedentennis competitie. Deze competitie, traditioneel het terrein van tennisscholen, bereikte afgelopen zondag een climax in Hoensbroek alwaar MTV tegen Team Limburg aantrad.

Beide teams konden nog kampioen worden maar MTV had een klein voordeel, omdat ze nog maar 20 van de 48 te verdelen punten nodig hadden. Een klein verlies was dus goed genoeg.

Om 09.45 uur inspelen: de spanning was duidelijk af te lezen van de strakke gezichten bij de MTV'ers. Ondanks het feit dat MTV meteen op voorsprong kwam, bleef de spanning voelbaar. En toen was er de totale ontlading toen Sanne van Rooij het twintigste punt binnenhaalde.

Het hek was van de dam. De ontlading was voelbaar en waarneembaar bij de spelers: het aantal dubbele fouten nam af, veel minder onnodige fouten. Op magistrale wijze werd er uiteindelijk een 27-21 overwinning voor MTV uitgesleept. Het team van Lilian Hunting maakte duidelijk het verschil dit jaar, niet alleen tijdens de wedstrijden, maar vooral ook ervoor, erna en er rondom heen: clubbinding, teamgevoel en eenheid waren de unieke elementen die MTV uitstraalde en waarbij de andere teams ver achterbleven.

Het commentaar van de winnende trainster: "Ik ben super trots, wie had dit nu durven dromen toen we acht jaar geleden gingen bouwen aan de jeugd binnen MTV. Tegenslagen overwinnen, koers houden en uiteindelijk komt de beloning!" Na deze klinkende overwinning, verzamelden de MTV'ers zich in het clubhuis. Aldaar werden ze opgewacht door voorzitter Rudi Verzuu en vele andere MTV'ers. Na de felicitaties en een dankwoord jegens Lilian, deelde Rudi de medailles aan de spelers uit en werd het feest afgesloten met een voortreffelijke barbecue van Partycentrum De Mona.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>