Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: bd6982
Foto: ingezonden
Sport

Hockey Geldrop Heren 1 kan niet stunten in bekercompetitie

Geldrop - Bij Hockey Geldrop stond vrijdag 10 maart een belangrijke wedstrijd op het programma. Voor het eerst werd er een bekerwedstrijd gespeeld op de velden aan de Bronzenwei. Heren 1 mocht aantreden tegen het hoger spelende IJsseloever. Alles was aanwezig voor een mooie bekeravond. Het was mooi weer, veel mensen langs de kant en een fit Heren 1.

De eerste helft was een spannende helft. Beide ploegen zochten naar de gaten in de defensie van de tegenstander, maar beide defensies zaten goed dicht. Na een paar kleine kansen voor IJsseloever was de eerste kans voor Geldrop meteen een doelpunt. Een lange bal van Ber over rechts bereikte Tijs, die de bal afspeelde naar de vrijstaande Max die geweldig afrondde met zijn backhand in de kruising. Geldrop hield de defensie dicht en mocht gaan rusten met een 1-0 stand.

Na rust schakelde IJsseloever nog wat tandjes bij en kwam Geldrop er nog maar spaarzaam uit. Tien minuten na rust kwam IJsseloever langszij met een rake strafcorner. In het verdere verloop van de wedstrijd was Geldrop niet bij machten om iets terug te doen en scoorden IJsseloever nog drie keer uit een strafcorner. Einduitslag 1-4.

Geldrop Heren 1 heeft zich kranig verweerd tegen het betere IJsseloever, maar helaas was het niet genoeg. Het publiek had een mooie pot hockey en een Heren 1 gezien wat tegen een betere tegenstander toch grote gedeeltes van de wedstrijd niet in gevaar kwam. Al met al een geslaagde avond.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>