Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 0cdcb9
Foto: ingezonden
Sport

LOGO helpt je naar Marathon Eindhoven

Geldrop – Wil je de hele, halve of kwart marathon van Eindhoven lopen? Dan heeft LOGO hét project voor jou: LOGO for it! Samen bereiden ze jou als loper voor op je (eerste) hele, halve of kwart marathon.

Onder begeleiding van de trainers gaan gelijkgestemden trainen voor dit mooie en grote loopevenement. Net als vorig jaar bereidt het LOGO for it!-project lopers uit de regio voor op drie afstanden; de hele (42,195 km), de halve (21,1 km) en kwart (10 km) marathon. De deelnemers voor de langste twee afstanden trainen drie keer per week. De deelnemers voor de 10 kilometer trainen twee keer per week.

Train je mee?
Het LOGO for it-project start op zondag 7 mei. Tijdens de eerste training(en) wordt er gekeken bij welke groep je aan kunt sluiten. Zo train je altijd op je eigen niveau en bereidt LOGO je voor op jouw doel. Voor welke afstand zou jij willen trainen? Meer informatie is te lezen op www.logogeldrop.nl.

Over LOGO Geldrop
Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook is LOGO te volgen op Facebook en Twitter.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>