Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: e0df7f
Foto: ingezonden
Theater

Jeugdvoorstelling Assepoester

 De jeugd van het Mierlo's Amateur Toneel gaat dit jaar het sprookje van Assepoester uitvoeren. Deze voorstelling is een echte familievoorstelling voor alle leeftijden. De jeugd is vanaf september aan het repeteren geweest om er een prachtige voorstelling van te maken. Maar ook de leden van de kleding en decor groep zijn met enkele uitdagingen aan de slag gegaan.

'Assepoester'
Er was eens, lang geleden, in een land hier ver vandaan woonde een meisje die luisterde naar de naam Assepoester… Wie kent dit bekende sprookje niet van de schrijver Charles Perrault, later bewerkt door de Gebroeders Grimm. Assepoester woont bij haar Stiefmoeder en jaloerse Stiefzusters Prunella en Drizella om daar alle huishoudelijke klusjes te klaren.

Prins Christiaan moet van zijn ouders, de koning en koningin, op zoek naar een bruid en dus is er een groot feest georganiseerd. Treffen die twee zich op het feest, waar Assepoester niet heen mag van haar Stiefmoeder? En wie is de getikte oude vrouw die in het dorp woont…

Jaloezie, liefde, glazen muiltjes, muziek en dans… Alles komt aan bod in deze musicalachtige familievoorstelling, geschreven door Rodgers en Hammerstein.

De voorstellingen zijn op 12 en 13 mei en beginnen om 19.00 uur en op 14 mei is er een de voorstelling 14.00 uur, op deze dag krijgen alle moeders bij het verlaten van de zaal een leuke verrassing. De locatie is 'T Patronaat te Mierlo. De kaarten zijn te reserveren door een mail te sturen naar het volgende mailadres met vermelding van het aantal kaarten, de datum wanneer u komt kijken, uw naam en adres en telefoonnummer. Reservering via mail adres: secretariaat@toneel-mierlo.nl Of bij het voorverkoop adres: Jules bloemenhuis Kerkstraat 19-A, 5731 BG Mierlo. Zij hopen u een van deze dagen te mogen ontvangen in het Patronaat.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>