Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: addaa8
Foto: Ingezonden
Muziek

Vijftiende editie Marianne Koren Festival bij Hofdael

Geldrop - Het Marianne Koren Festival wordt op vrijdag 16 juni voor de vijftiende keer gehouden in de theaterzal van Centrum Hofdael. Het festival begint om 19.30 uur en de entree is gratis.

Het Marianne Korenfestival is oorspronkelijk opgezet als een buitenfestival, waarbij bezoekers uitgenodigd worden om zelf een stoeltje, kussentje of kleedje mee te brengen. In verband met de weersomstandigheden is het de afgelopen jaren niet altijd gelukt om het festival buiten te organiseren. Daarom heeft de organisatie voor dit jaar besloten dat het festival plaatsvindt in de theaterzaal van Centrum Hofdael, tenzij de weersomstandigheden zo gunstig zijn dat het festival op het plein 'De Bleek' vóór Centrum Hofdael gehouden kan worden.

Als de koren buiten kunnen optreden zorgt Centrum Hofdael dit jaar ook voor een aantal stoelen buiten. Ieder koor treedt ongeveer 20 minuten op en zal in die tijd gemiddeld een zestal nummers ten gehore brengen. Sommige koren worden begeleid op de piano/vleugel of door een combo. Andere zingen à capella. Het repertoire is daardoor zeer gevarieerd en bestaat onder andere uit: Welcome to the show, Fly me to the moon, Drinking Song, Morning has broken, Bye bye my Roseanna, Wicked world en Basin Street Blues. Het programma wordt afgesloten met een gemeenschappelijk optreden van alle koren. Het publiek wordt daarbij van harte uitgenodigd om volop mee te zingen. Dit jaar is als slotnummer gekozen: John Browns Daugther.

Het programma van deze avond is alsvolgt:
19.30 uur: Opening
19:35 uur: This Generation
20.00 uur: Multifvocaal
20.25 uur: Geldrops Mannenkoor
20.50 uur: Femmes Vocales
21.15 uur: Salty Dogs
21.40 uur: Joyim
22.05 uur: Mierlo Vocaal
22.25 uur: Gezamenlijk slotlied

Meer informatie over het vijftiende Mariannen Korenfestival kunt u vinden op www.hofdael.nl

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>