Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 4ec1b0
Liesbeth van Boxtel (Het Fotoatelier)
Koninklijke onderscheidingen

Koninklijke onderscheiding voor Nick Scheltens

Laarbeek/Geldrop-Mierlo – Burgemeester Van der Meijden heeft bij Bijzondere Gelegenheid een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de heer Nick Scheltens (53, Lieshout). Dit gebeurde tijdens de Open Dag/Seizoensopening van RKVV ELI op Sportpark 't Luijtelaar in Lieshout. Nick is sinds 1 juli gemeentesecretaris in de gemeente Geldrop-Mierlo.

Nick maakt zich al 30 jaar op bijzondere wijze verdienstelijk voor Voetbalvereniging ELI in Lieshout. Vanaf 1987 tot 2011 was Nick secretaris van voetbalvereniging ELI. Tevens fungeerde hij in die periode als vicevoorzitter. Bovendien was hij vanaf 1987 tot juli 2008 als wedstrijdsecretaris actief. Daarna, vanaf 2011 tot december 2016, hanteerde hij de voorzittershamer bij Voetbalvereniging ELI. Naast zijn bestuurlijke inzet is Nick vanaf het begin en nu nog als vrijwilliger actief bij allerlei club- en nevenactiviteiten van Voetbalvereniging ELI. Zo maakt hij zich onder andere ook verdienstelijk als verslaggever voor Omroep Kontakt, beheert hij de website, levert hij kopij aan voor clubblad het ELI-blaaike en is hij nauw betrokken bij de organisatie van festiviteiten en toernooien, zoals de Kaderavond, carnavalsviering, damestoernooi, familietoernooi etc.

Nick is een voetballiefhebber in hart en nieren en heeft zich op uitzonderlijke wijze ingezet en verdienstelijk gemaakt voor Voebalvereniging ELI Lieshout. Uit waardering voor zijn inzet en verdiensten is Nick Koninklijk onderscheiden en benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>