Logo mooigeldropmierlo.nl
©screenshot facebook  | Fotonummer: 34c731
©screenshot facebook (Foto: Ingezonden)
De MooiGeldropMierloKrant

Blijf MooiGeldropMierlo volgen op Facebook

Geldrop-Mierlo – Social media is niet meer weg te denken in deze tijd van snel nieuws publiceren. Berichten die in DeMooiGeldropMierloKrant gepubliceerd worden, zijn behalve op de website, ook op twitter en facebook te lezen.

Na bijna anderhalf jaar actief te zijn op facebook, staat de teller op bijna 2300 'vind ik leuks' en ruim 2300 'volgers'. Naast de papieren versie van de krant is het duidelijk merkbaar dat veel mensen het fijn vinden om berichten uit DeMooiGeldropMierloKrant digitaal, via facebook, te lezen.

Facebook heeft aangegeven dat zij iets gaan veranderen aan de manier waarop volgers berichten op hun tijdlijn te zien krijgen. Meer berichten van vrienden en minder van nieuwsorganisaties.

Ben jij nog geen volger van MooiGeldropMierlo op facebook of wil je DeMooiGeldropMierloKrant blijven volgen? Ga hiervoor naar de pagina van MooiGeldropMierlo. Volg daarna de stappen 1 en 2 zoals hieronder beschreven staat.
1. Klik op 'Vind ik leuk'
2. Klik rechts daarvan op 'Volgend' en selecteer vervolgens 'Als eerste weergeven'.

Op de mobiel werkt het net iets anders. Ga naar de facebookpagina MooiGeldropMierlo en volg onderstaande stappen:
1. Klik op 'Volgend'
2. Vink daarna 'Meldingen ontvangen' aan.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>