Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 1917d9
Foto: Peter Wijlaars
Gemeente Geldrop-Mierlo

Aannemer verbouwing gemeentehuis Geldrop bekend

Geldrop - De verbouwing en renovatie van het gemeentehuis in Geldrop wordt uitgevoerd door Moeskops Bouwbedrijf BV. De overeenkomst met de aannemer is deze week getekend, zo heeft de gemeente laten weten.

Het gemeentehuis aan de Hofstraat staat al grotendeels leeg. De gemeentelijke organisatie is vorige maand verhuisd. De publieksbalies zijn tijdelijk gevestigd in het voormalige mavo schoolgebouw aan de Dwarsstraat, het college van burgemeester en wethouders werkt voorlopig vanuit het voormalige GGD-gebouw in de Stationsstraat. Wanneer de werkzaamheden in de Hofstraat starten is nog niet duidelijk, blijkt uit een brief die het college deze week naar de gemeenteraad stuurde.

"Voordat de aannemer met zijn werkzaamheden start, wordt het gemeentehuis eerst verder leeg geruimd en op onderdelen installatietechnisch ontmanteld. Pas als deze werkzaamheden zijn afgerond, begint de aannemer met zijn fysieke werkzaamheden", schrijft de gemeente.

De aannemer start wel met de werkvoorbereiding om de bouwtijd zo kort mogelijk te houden. De gemeente schrijft hierover: "Momenteel wordt die bouwtijd nog geschat op 14 maanden, exclusief werkvoorbereiding. In overleg met de aannemer wordt de planning zo spoedig mogelijk definitief gemaakt. Natuurlijk streven we naar een zo kort mogelijke doorlooptijd van de verbouwing."

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>