Logo mooigeldropmierlo.nl
Linda van Impelen (bron: www.teamnl.nl)  | Fotonummer: b63705
Linda van Impelen (bron: www.teamnl.nl) (Foto: ©teamNL)
Sport

Oud-Mierlose Linda van Impelen zondag in actie op de Paralympische Spelen

PyeongChang - De Paralympische Spelen in PyeongChang worden op 9 maart officieel geopend. Eén van de deelneemsters is de oud-Mierlose zitskiester Linda van Impelen. 

Op zaterdag zou Linda in aktie komen op de afdaling, het openingsnummer voor de alpineskiërs op de Paralympische Spelen. Helaas is Linda nog niet voldoende hersteld van de gevolgen van een val in februari. De wedstrijd van Linda begint nu op zondag, dan staat de Super-G op het programma. 

Haar broer Ruud, woonachtig in Mierlo, kan de verrichtingen van zijn zus live volgen. Hij won onlangs bij het radioprogramma 'Hierrrrrr met je rekening' het bedrag terug van de vliegtickets en verblijf. 

Linda van Impelen: "Ik heb de afgelopen weken hard gewerkt, maar het is jammer genoeg niet op tijd gelukt voor de afdaling. Daar baal ik natuurlijk van, maar ik concentreer me nu vooral op de volgende wedstrijd. Daar ga ik volledig voor en heb ik vertrouwen in." Dit staat te lezen op de www.teamnl.nl 

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>