Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 205643
Foto: Cor Vitalis
Sport

Onnodig puntverlies Mifano in uitwedstrijd tegen SJVV

Deurne/Mierlo – VV Mifano heeft de uitwedstrijd tegen SJVV, ondanks de vele mogelijkheden, niet winnend kunnen afsluiten. Vooral voor de pauze hadden de Mierlonaren volop mogelijkheden te scoren maar enkele opgelegde kansen werden jammerlijk gemist.

Al na twee minuten kon de eerste kans genoteerd worden voor de gasten. Stefan Schippers kreeg de bal plotseling voor zijn voeten, zijn lob ging echter hoog over het SJVV doel. Nog geen minuut later was het SJVV dat plotseling oog in oog kwam te staan met doelman Stefan van der Westen, de SJVV spits schoof de bal echter voorbij de verkeerde kant van de paal.

Na zeven minuten zette Mifano een prima aanval op over de linkerzijde. Via Dirk Borst kwam de bal bij Rowan Verberne welke de bal prima breed legde op Stefan Schippers, zijn inzet miste echter kracht om tot gevaar te kunnen komen. Na ruim 10 minuten kreeg Dirk Borst de bal aangespeeld vanaf het middenveld, zijn volley mistte echter de juiste richting waardoor de bal hoog over het doel verdween. Net voor het half uur kreeg Mifano een opgelegde kans de score te openen, een prima lange bal vanuit het middenveld bereikte linkerspits Rowan Verberne, die schrok van de grote mogelijkheid en de bal van zijn voeten liet springen. Dezelfde Verberne kreeg twee minuten later wederom een prima mogelijkheid, nu was zijn schot een makkelijke prooi voor de doelman van SJVV.

SJVV was nauwelijks bekomen van de schrik of de volgende mogelijkheid voor Mifano diende zich aan, ook nu was het Rowan Verberne die oog in oog kwam te staan met de doelman, ook nu was zijn schot te zacht om tot gevaar te kunnen leiden. In de 35e minuut kreeg SJVV een prima kans. Een goede individuele actie van de behendige nummer 10 van SJVV belandde net aan de verkeerde kant van de paal voor SJVV. Het slotakkoord van de eerste helft was ook voor SJVV, een goede strakke voorzet vanaf de linkerkant werd prima ingekopt door de Deurnese spits, zijn kopbal ging echter rakelings het doel van Stefan van der Westen.

De tweede helft was duidelijk minder spectaculair, er konden weinig kansen genoteerd worden en het duurde dan ook tot de 68e minuut voor de eerste echte grote kans genoteerd kon worden. Een prima indraaiende vrije trap van Mifano werd ingekopt door Jan Verberne, echter zonder succes. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd mocht SJVV een corner noteren, deze werd goed voor het doel van Mifano gebracht maar tot ontzetting van alles wat SJVV een warm hart toedraagt miste iedereen de bal. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd had de ingevallen jeugdspeler Joel Tillemans een prima actie in huis, hij snelde de gehele SJVV verdediging eruit en legde de bal panklaar voor Rowan Verberne, echter mistte deze de scherpte voor het doel waardoor de 0-0 op het scorebord bleef staan.

Aan de andere kant kreeg de jeugdige speler van SJVV een goede kans na een dito actie, zijn inzet belandde buiten bereik van Stefan van der Westen op de paal. Gezien, vooral de eerste helft, onnodig puntverlies in een matige wedstrijd. Donderdag wacht de uitwedstrijd tegen Neerkandia, aanvang van de wedstrijd is 18.30 uur.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>