Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 495ca7
Foto: Peter Wijlaars
Sport

Ronde van Geldrop op Zesgehuchten heeft een nieuwe hoofdsponsor

Geldrop - Makelaardij Olav Veldhuizen heeft zich voor de komende 3 jaar als hoofdsponsor en naamgever aan de Ronde van Geldrop verbonden. De komende drie jaar heet het evenement 'De Makelaardij OLAV Ronde van Geldrop' heten. De organiserende vereniging TML Dommelstreek is erg blij met deze samenwerking, het geeft weer enige zekerheid over het voorbestaan van deze ronde een rijke historie.

Voor de veiligheid van de renners heeft het organisatiecomité in overleg met de KNWU besloten om de start en finish te verplaatsen van Papenvoort (voor de Kerk) naar de Hertogenlaan (achter de kerk).

Op 29 april vindt het wielerspektakel op Zesgehuchten plaats. Om 10.00 uur in de ochtend start de wedstrijd van de Nieuwelingen. Namens de organiserende vereniging neemt Thijs van Beek (Zesgehuchten) en Bas de Groof (Heeze) deel. Thijs is extra gemotiveerd om hier een mooie prestatie neer te zetten omdat hij voor zijn eigen huis langs rijdt. Vervolgens is het de beurt aan de Nieuwelingen meisjes en Junioren dames die samen in een wedstrijd van 40 kilometer zich aan elkaar gaan meten. De Junioren strijden om 13.00 uur in de middag om de ereplaatsen. Jeroen Hasselaar (Eindhoven) en Pieter de Groof (Heeze) fietsen in het clubtenue van TML Dommelstreek. Pieter die vorig jaar in Geldrop de tweede plaats behaalde (toen nog bij de Nieuwelingen) Geeft nu ook weer het uiterste om zich niet gewonnen te geven. De Amateurs sluiten deze sportieve dag af met een wedstrijd over 60 km door de straten van Zesgehuchten. Hier probeert Joris de Mönnink (Eindhoven) de eer van de club hoog te houden maar ook de clubleden Tom Marcelis (Eindhoven) en Jeroen van Gennip (Mierlo) doen mee in deze strijd.

Omwonenden van het parcours dat loopt over de Hertogenlaan via de Gildestraat, Diepenvaart , Smulderstraat, Papenvoort, Hoog Geldrop en de Jonkerstraat en terug naar de start/finish in de Hertogenlaan hebben afgelopen week een brief van de organisatie ontvangen met informatie over de verkeersmaatrelen die worden genomen. Mocht u deze brief hebben gemist dan is deze terug te vinden op https://www.tmldommelstreek.nl/rondevangeldrop. Heeft u nog vragen aangaande het evenement kunt u mailen naar rvg@tmldommelstreek.nl.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>