Logo mooigeldropmierlo.nl
FC Brugmarkt Straatvoetbalkampioen 2017  | Fotonummer: 4490e8
FC Brugmarkt Straatvoetbalkampioen 2017 (Foto: Ingezonden)
Evenementen

Voor 40e keer Straatvoetbal in Mierlo

Mierlo - Alweer voor de 40e keer staat op de Mierlose evenementenkalender het prachtige sportieve dorpsevenement, het Straatvoetbaltoernooi genoteerd. Een prachtige mijlpaal, een evenement voor- en door de Mierlonaar die plaats vindt van maandag 18 tot en met vrijdag 22 juni. Achter de schermen worden er door de Commissie Straatvoetbal Mierlo, onder auspiciën van voetbalvereniging Mifano, alweer de nodige voorbereidingen getroffen voor het dorpsgebeuren die ook dit jaar wederom een Heren- als Damestoernooi op het programma heeft staan.

Eén week Straatvoetbal

De Commissie Straatvoetbal Mierlo bestaande uit Marloes Coolen, Manou van der Linden, Lisan Leenen en La-vie Vinken met ondersteuning van het hoofdbestuur van v.v. Mifano, hoopt van harte met het oog op het jubileumtoernooi nog meer deelnemers te mogen begroeten én zodoende natuurlijk nog meer inwoners van Mierlo een hele leuke en sportieve week te kunnen aanbieden. Samen met de inwoners van Mierlo gaat de jeugdige enthousiaste organisatie er voor de volle 100% voor om er weer een prachtig straatvoetbalfeest van te maken. Dit geldt natuurlijk voor zowel de deelnemers aan het Heren- als Dames Straatvoetbaltoernooi. Toernooien beiden op 'halve velden' (afmeting F-wedstrijden) middels het 7 tegen 7 voetbal plaats vinden. De minimale leeftijd voor deelnemers is bij het herentoernooi vanaf 16 jaar en bij het damestoernooi vanaf 14 jaar.

Aanmelden
Aanmelden voor deelname aan het Heren- en Dames Straatvoetbaltoernooi 2018 kan vanaf heden via Facebook van het Mierlose Straatvoetbal. Ook gaan binnenkort de leiders en leidsters van de diverse straatelftallen weer rond in de straat of wijk en kan men zich aanmelden om gezellig een potje te voetballen tegen andere gelegenheidsteams uit Mierlo. Via de plaatselijke media wordt iedereen op de hoogte gehouden van alle belangrijke zaken betreffende het 40ste Mierlose Straatvoetbaltoernooi. Het toernooi dat zoals gezegd plaats vindt op sportpark 'De Ark', gelegen aan de Goorsedijk te Mierlo, van maandag 18 tot en met vrijdag 22 juni 2018. Na afloop van de finalewedstrijden op vrijdag 22 juni vindt in het Mifano-Paviljoen een gezellige feestavond plaats waarbij onder andere de diverse toernooiprijzen worden uitgereikt. Tijdens de afsluitingsavond staat er ook een optreden gepland van de populaire zanger Raymon Hermans. Een extra reden vrijdag 22 juni 2018 alvast vrij te houden voor een gezellig avondje Straatvoetbal bij Mifano. Voor vragen of meer informatie kan men een email sturen naar straatvoetbal@mifano.nl of een kijkje nemen op de website www.straatvoetbalmierlo.nl.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>