Logo mooigeldropmierlo.nl
De eerste opdracht voor de deelnemers van de Dorpsquiz  | Fotonummer: cf2ed0
De eerste opdracht voor de deelnemers van de Dorpsquiz (Foto: Toon van den Eijnden)
Evenementen

Mierlo scant de punten bij elkaar met eerste Mierlose Dorpsquiz opdracht

Mierlo - De Mierlose Dorpsquiz is op zaterdag 14 april van start gegaan in de vorm van een aanmeldingsdag. Alleen wanneer je jouw team tussen 10.00 tot 12.00 aanmeldde in 't Patronaat te Mierlo kon je kans maken op een voorsprong. Maar liefst 86 teams hebben dit gedaan. Zij werden uitgenodigd om op dinsdag 17 april de eerste opdracht voor punten te komen spelen.

Om 20.00 uur verzamelde de eerste, en om 20.30 uur de tweede groep op het Molenplein waar vele toeschouwers stonden te wachten. Eén deelnemer uit elk team mocht de opdracht spelen en werden meegenomen naar de Plus, waar de opdracht 'Scan het juiste bedrag' gespeeld ging worden. Na een korte uitleg mochten de deelnemers van start. Op jacht om het juiste bedrag van € 573,10 op hun handscanner te krijgen. Een belangrijke regel was dat elk product maar één keer gescand mocht worden. Serene rust was tijdens de opdracht te horen in de Plus, alleen dan met vele piepjes van de handscanners en het geluid van rinkelende wijnflessen. 15 minuten hadden de deelnemers de tijd om het juiste bedrag te scannen. Dit bleek nog best moeilijk. Na 10 min kwam de eerste deelnemer over de finish gerend met het juiste bedrag, alleen wel 1 artikel 2x gescand. En dat betekende helaas geen punten.

In totaal hebben 21 van de 86 teams de opdracht gehaald! Deze teams hebben dus een voorsprong op de Quizavond welke op 27 oktober 2018 gespeeld wordt. De organisatie is trots om te zien dat Mierlo weer massaal open staat voor de Mierlose Dorpsquiz. "Ook dit jaar mogen we een quiz maken voor naar schatting 2300 deelnemers", zegt Mieke van Dijk. Mocht je denken 'ik had me ook graag nog aangemeld voor de Mierlose Dorpsquiz', dan is dit nog mogelijk! De inschrijving sluit bij 100 teams. Er is nog plek! Inschrijven kan op de website van de Mierlose Dorpsquiz: www.mierlosedorpsquiz.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>