Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: b544eb
Foto: Ingezonden
Verenigingen

LOGO Trimloopcyclus hardlopen en wandelen

Geldrop – Op een nieuw parcours in een serie van 3 start op dinsdag 15 mei de 2e LOGO Trimloop. De laatste trimloop wordt op 19 juni gehouden. Het is weer tijd om je hardloop- of wandelschoenen uit de kast te halen om aan je eigen vitaliteit te gaan werken. Wandelen of hardlopen is daar zeker een onderdeel van.

De LOGO Trimloopcyclus is er voor iedereen uit de regio: wandelaars, hardlopers én kinderen. Iedereen is welkom bij dit drie edities tellende evenement. Naast het sportief bezig zijn staat gezelligheid centraal. Het is dan ook een recreatieve loop over verharde en onverharde paden in de bossen bij Geldrop/Heeze. Deelnemers kunnen genieten van de lentegeur, de stilte van het bos, de vogeltjes en het steeds groener wordende bos. Kinderen (t/m 12 jaar) lopen 1 of 2 kilometer. Wandelaars en hardlopers lopen 1 of 2 keer een ronde van 5km.

Gratis voor Kinderen
LOGO vindt het belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk blijven bewegen. Daarom zijn alle LOGO-evenementen voor kinderen tot en met 17 jaar gratis. En na afloop is er altijd een leuke verrassing voor iedereen. Doe dus gewoon lekker mee.

Inschrijven
Voorinschrijven voor de eerste editie kan tot en met 12 mei via www.inschrijven.nl. Na-inschrijven kan tot 10 minuten voor de start van jouw onderdeel. Let op: Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de kosten van het voor- en na-inschrijven. Kijk voor meer informatie op www.logogeldrop.nl/logo-trimloopcyclus of op hun Facebookpagina (LOGO Geldrop).

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>