Logo mooigeldropmierlo.nl
V.l.n.r. Emma, Fabienne van Uden en Lotte  | Fotonummer: 0d7ff2
V.l.n.r. Emma, Fabienne van Uden en Lotte (Foto: Ingezonden)
Jeugd

Geldropse Lotte krijgt haar droomdag van Dream4Kids

Geldrop - Stichting Dream4Kids organiseert unieke belevingen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, die een ernstig traumatische ervaring hebben gehad; denk aan een rouwtrauma, mishandeling of seksueel misbruik. Wist u dat gemiddeld 1 à 2 kinderen per klas worden mishandeld? Getraumatiseerde kinderen wonen overal, ook in Geldrop.

Zo ook Lotte. Net als de andere droomkinderen waar Dream4Kids zich voor inzet, heeft Lotte al veel meegemaakt in haar korte leventje. Haar grote droom was om hondjes te knuffelen, te gaan shoppen, in haar favoriete wokrestaurant te eten en nog veel meer!

Zo was Lotte dolenthousiast toen ze 's ochtends door een dierenambulance werd opgehaald. Wat een begin van dag! Heel onverwacht mocht Lotte zelfs een keizerssnede van een Franse buldog bijwonen en de vier pasgeboren puppy's begroeten. Na dit avontuur ontspande Lotte even bij een heerlijke picknick om vervolgens een echte softbalclinic mee te maken. Lotte is gek op softbal en genoot zichtbaar van de professionele tips en tricks van Fabienne van Uden, oud speelster van het Nederlandse softbalteam. De nieuwe tricks gaat Lotte zeker in haar toekomstige matches toepassen.

Hierna mocht Lotte naar hartenlust exclusief shoppen bij Shoeby uiteraard met het professionele advies van haar personal shopper. De nieuwe outfit moest natuurlijk op mooie foto's worden vastgelegd en wat is daarvoor een betere locatie dan de Ijzeren Man in Vught? Vervoerd met een knaloranje cabrio volgt de koninklijke afsluiting van deze dag: uit eten bij Lotte's favoriete wokrestaurant. Kunnen dromen mooier zijn?

Dream4Kids zorgt ervoor dat getraumatiseerde kinderen in het zonnetje gezet worden, zodat zij weer de moed en energie krijgen om in hun dromen te geloven. En dat is gelukt met deze droomdag! "Wij willen iedereen die hieraan heeft bijgedragen hartelijk bedanken. Met name Dier en Doktor Helmond, Shoeby Vught, Hoepelman kappers Vught en Wereldrestaurant Mierlo zijn wij zeer dankbaar.", aldus Evi en Chantal, vrijwilligers van Dream4Kids.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>