Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 99774c
Foto: Ingezonden
Jeugd

Mierlo's Amateur Jeugdtoneel speelt 'Moord op de Nijl'

Mierlo - Wat een ontspannende, luxe vakantiereis op de Nijl aan boord van 'De Lotus' had moeten worden, wordt een moordmysterie. Een van de passagiers, een jonge rijke bruid, wordt tijdens de reis dood aangetroffen in haar hut: vermoord! Iedereen, zowel de gasten als het personeel, is een verdachte. Wie gunde haar het licht in de ogen niet, alle rijkdom en weelde…?

Agatha Christie
Deze voorstelling van 't Mierlo's Amateur Jeugdtoneel is gebaseerd op het boek van de Britse schrijfster Agatha Christie. Ook zij komt op het podium als ze, zelf ook op reis door Egypte, aan haar roman werkt. Agatha weet natuurlijk al hoe het afloopt, maar de rest van de cast heeft geen idee, en het publiek ook niet: tot het einde blijft het spannend!

Nieuwe en ervaren spelers
De spelers hebben hard gerepeteerd en achter de schermen is flink geklust om deze voorstelling te kunnen spelen en het resultaat mag er wezen. Het sterke verhaal en de kleurrijke personages van Agatha Christie worden mooi neergezet door nieuwe en ervaren jeugdspelers. Mis deze spannende show dus niet!

Kaartverkoop
Kaarten kun je bestellen via de website www.toneel-mierlo.nl en bij Jules Bloemenhuis in Mierlo. De uitvoeringen zijn in 't Patronaat (Heer van Scherpenzeelweg 14, Mierlo). Er wordt drie keer gespeeld: vrijdag 25 mei om 19.00 uur, zaterdag 26 mei om 14.00 en 19.00 uur. De kaartjes kosten € 6,50 per stuk.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>