Logo mooigeldropmierlo.nl
Ember Swift  | Fotonummer: a900cf
Ember Swift (Foto: Ingezonden)
Muziek

Roots in 't Groen met Ember Swift

Geldrop - Bij Roots in 't Groen staat op woensdag 6 juni een bijzondere muzikante op het podium. Ember Swift is een Canadese singer-songwriter die al vanaf haar tienjarige leeftijd optreedt. Ze woonde de afgelopen acht jaar in Bejing en toerde met haar band vooral door China.

In de loop van dit jaar keert ze echter terug naar haar roots in Ontario en staat ze aan het begin van een nieuwe episode in haar leven en muzikale carière. Ember staat bekend om haar unieke, door jazz beïnvloede gitaarspel en elastische zang. Haar muziek bevat invloeden uit de folk, jazz, swing, R & B, funk, pop, rock en blues. Het repertoire bestaat uit bewerkingen van bestaande songs, zelfgeschreven werk en het op muziek zetten van haar moeder's teksten. Die teksten zingt ze afwisselend in het Engels, Frans en zelf Chinees terwijl de arrangementen zowel westerse als oosterse invloeden bevatten. Kijk voor meer informatie op www.emberswift.com.

Verder op het programma:
Woensdag 8 augustus: 'Midsummer Special' met Hat Fitz & Cara (Aus) - www.hatfitzandcara.com
Woensdag 5 september: Mean Mary (USA) – www.meanmary.com
Woensdag 3 oktober: Lynne Hanson Band (CAN) - www.lynnehanson.com
Woensdag 17 oktober: "Roots Special" met Martin Harley (UK) - www.martinharley.com
Woensdag 7 november: Ben Prestage (USA) – www.benprestagemusic.com
Woensdag 19 dec (ipv 5 dec): English & Hareza duo (USA) - www.elizabethlivemusic.com/english-hareza

Alle informatie over de concerten is ook te vinden op de website www.rootsinhetgroen.nl. Roots in 't Groen concerten vinden plaats in een luisterambiance op de eerste woensdag van de maand in Het Koepelhuys van 't Heerenhuys 23, Heuvel 23 in Geldrop. Aanvang 20.30 uur (stipt!) www.heerenhuys23.nl Tijdens de pauze gaat niet alleen de hoed rond (minimale bijdrage is € 5,00), maar ook een schaal met overheerlijke hapjes aangeboden door Van den Berg Eetwinkel & Visdelicatessen uit Geldrop, www.vandenbergvis.nl.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>