Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: b00718
Foto: Ingezonden
Verenigingen

Gezelligheid en sportiviteit bij MTV Open

Mierlo - De voorjaarscompetitie is over de helft. Dat betekent ook dat veel toernooien bijna van start gaan. Het MTV Open staat in de laatste volle week van juni op het programma. Het wordt een week waarin deelnemers op de baan strijden om de winst. Buiten de baan laten ze iedereen elke dag culinair genieten, dankzij hun sponsoren.

Gezelligheid en sportiviteit zijn al vanaf het allereerste open toernooi van de Mierlose Tennis Vereniging de belangrijkste ingrediënten. Daar komt deze editie het woord 'bourgondisch' bij. Met dank aan meerdere eetgelegenheden in de regio Mierlo kan iedereen genieten van culinaire heerlijkheden.

De organisatie begrijpt dat deelnemers hun wedstrijden willen winnen. Daarom doe je immers mee aan een toernooi. Maar ze vinden het wel belangrijk dat iedereen zijn of haar wedstrijden kan spelen in een vrolijke, gezellige ambiance.

Als je vanaf zaterdag 23 juni de poort van het tennispark passeert kun je er niet aan ontkomen dat het toernooi bezig is. Het park is mooi aangekleed, met leuke zitjes naast de banen. Voor een hapje op z'n tijd wordt ook gezorgd. Dus zelfs als je niet meespeelt wordt het een gezellige week waarbij je hopelijk mooie wedstrijden gaat zien.

Je kunt tot en met zondag 10 juni inschrijven via toernooi.NL. Maar waarom zou je zo lang wachten. De tip van de organisatie: ga nadat je dit gelezen hebt naar de site en verzeker je van deelname. Zij kijken ernaar uit om je te zien op hun park!

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>