Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: f594ff
Foto: Ingezonden
Verenigingen

Heren 1 Hockey Geldrop promoveren naar 1e klasse

Geldrop - Door afgelopen zondag met 6-0 te winnen van de heren van Nuenen heeft heren 1 van Hockey Geldrop de promotie naar de 1e klasse veilig gesteld. Een geweldige prestatie van de heren. In 2009 promoveerden de heren naar de 2e klasse, nu 9 jaar later gaat Hockey Geldrop 1e klasse spelen.

Het is 32 jaar geleden dat de heren van Hockey Geldrop 1e klasse hebben gespeeld. De eerste 3 teams uit de competitie promoveren naar de 1e klasse. Hockey Geldrop staat op de 1e plaats maar wordt op de voet gevolgd door de heren van QZ, er moeten nog 4 wedstrijden gespeeld worden waarvan nog 3 wedstrijden tegen de teams die op de 2e, 3e en 4e plaats in de competitie staan, dus dat wordt nog een spannende strijd, ze kunnen echter niet meer ingehaald worden door de nr. 4 zodat promotie in ieder geval zeker is. Het zou natuurlijk super zijn als ze de 1e plaats kunnen behouden.

Er zijn nog zeker 3 spannende wedstrijden te spelen waarvan de topper gespeeld wordt op zondag 3 juni tegen de nummer 2, de heren van QZ. Kom kijken naar deze spannende wedstrijd en kom de heren aanmoedigen op het sportpark aan de Bronzenwei, aanvang wedstrijd 14.45 uur.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>