Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 572692
Foto: Ingezonden
Verenigingen

LOGO Bootcamp groep groeit iedere week

Geldrop - Alle Bootcampers van LOGO waren zaterdag 12 mei in een mooi LOGO shirt gestoken. De Bootcamp groep groeit iedere week in core stability, uithoudingsvermogen, kracht, samenwerking en het hebben van plezier! De groep is inmiddels uitgegroeid tot een 20-tal actieve leden. Het ploeteren in het zand, het kruipen door het gras, het hangen aan klimtoestellen, allemaal draagt het bij aan een betere fitheid van je lichaam. In 1,5 uur tijd wordt gewerkt aan je eigen vitaliteit.

Voor iedereen toegankelijk
LOGO is een vereniging waarbij men het belangrijk vindt dat de sport voor iedereen toegankelijk moet zijn. Voor slechts € 1,75 per training (geen extra inschrijfkosten) van 1,5 uur werk je aan je eigen vitaliteit. In die 1,5 uur leggen ze zo'n 3 tot 4 km af en doen ze 7 tot 10 setjes oefeningen. Van touwtrekken tot lunges, van planken tot opdrukken, alle spieren van je lichaam komen aan bod. En last but not least, het is vooral leuk om te doen!

Zes gediplomeerde Bootcamp trainers
LOGO heeft in 2017 uit hun trainersteam van 30 trainers een zestal trainers speciaal opgeleid voor Bootcamp training. Zo kunnen ze continuïteit en gevarieerde trainingen verzorgen voor hun Bootcamp groep. Gebleken is dat iedere trainer zijn eigen 'specialties' toepast bij de oefeningen.

Inschrijven
Inschrijven voor de LOGO Bootcamp doe je via www.logogeldrop.nl/lidworden en daarbij kies je voor Bootcamp. Natuurlijk kun je ook eerst een paar proeftrainingen doen. Kijk voor meer informatie over LOGO Bootcamp op www.logogeldrop.nl/bootcamp of op hun Facebookpagina (LOGO Geldrop).

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>