Logo mooigeldropmierlo.nl
Margot van der Wielen (l) en Manuela Brouwers (r)  | Fotonummer: 43a380
Margot van der Wielen (l) en Manuela Brouwers (r) (Foto: Cor Vitalis)
Evenementen

Tweede editie Mierlo-Artistique

Mierlo - De tweede editie van Mierlo-Artistique komt er aan. Nog een kleine anderhalve maand te gaan en dan zijn de pleinen rondom de Heilige Lucia kerk in Mierlo weer het toneel voor de gezellige zomerse vakantiemarkt. Was de vorige editie nog op een zaterdag, dit jaar is door de organisatie voor zondag 1 juli gekozen om meer mensen de gelegenheid te geven deze gezellige dag mee te beleven.

Kunstenaars, hobbyisten, verenigingen
Ook dit jaar kent de markt weer een grote diversiteit aan creativiteit. En natuurlijk mag muziek en dans niet ontbreken. Straatband op de vlucht uit Geldrop en Djembé groep Djubo uit Mierlo laten hun zomerse klanken klinken over het plein terwijl Jazzgroep Sjiwa in het Patronaat een speciale dans op voert. En wie weet tovert Clown Milko een heel grote glimlach op je gezicht met zijn grappen en grollen.

Nieuw dit jaar
Genieten op Mierlo-Artistique van een luxe High-Tea samen met je vriend(inn)en of bijvoorbeeld je moeder, verzorgd door Karin's Bijzondere Taarten uit Mierlo op het terras van Gasterij 't Spitje. Een mooi buffet met diverse heerlijke hapjes staat voor jullie klaar en natuurlijk mogen scones met clotted cream en een heerlijke pot thee niet ontbreken. Wees er wel snel bij want er zijn maar een beperkt aantal bordjes beschikbaar. Reserveren is mogelijk tot zondag 17 juni en met je reservering ondersteun je meteen dit leuke evenement.

Nieuw deze editie
Mierlo Artistique - The After Party. Voor degene die er nog geen genoeg van heeft, staat vanaf 17.00 uur coverband WOOD88 uit Helmond op het podium om je te vermaken met oude en nieuwe rockhits van de 60's tot de 0's. Gastvrouw Carolien schenkt haar bijzondere biertjes op het terras van 't Spitje en Tim van BocaGrande stilt de lekkere honger met Mexicaanse hapjes vanuit zijn foodtruck. Als dat geen goed begin wordt van de zomervakantie?

Kom op zondag 1 juli lekker rondstruinen en genieten van alles wat er om je heen te zien en te horen is en wil jij je eigen creativiteit delen en meer info daarover of reserveren voor de High-Tea? Neem dan contact op met de organisatie via info@mierlo-artistique.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>