Logo mooigeldropmierlo.nl
V.l.n.r.: Geert Stoef, Antoon Sloots, Frans Stravers, Margot Klaren, Martin Boerman, Wim Cuijten, Bart Aarts  | Fotonummer: eb8f2a
V.l.n.r.: Geert Stoef, Antoon Sloots, Frans Stravers, Margot Klaren, Martin Boerman, Wim Cuijten, Bart Aarts (Foto: Ingezonden)
Evenementen

Tweede Geldropse dorpsquiz komt eraan

Geldrop - Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar is het weer tijd om de Geldropse Dorpsquiz op te starten. Dit jaar is de organisatie in handen van de kersverse stichting Geldropse Dorpsquiz. Op 17 november wordt heel Geldrop weer eens flink op zijn kop gezet met vragen, opdrachten, verrassingen, onverwachte wendingen en een geheimzinnig spel. De deelnemers van vorig jaar weten het, overal kan een aanwijzing verstopt zitten.

Op de Quizavond spelen meer dan duizend Geldroppenaren dezelfde quiz met vragen over dagelijkse dingen en natuurlijk vragen over Geldrop. Elk team kan zelf de beste tactiek bedenken om de map met vragen en opdrachten binnen vijf uur in te leveren. Op 24 november is er dan de fantastische feestavond waarop de winnaar bekend gemaakt wordt. Dit jaar zal de zaal groot genoeg zijn om alle deelnemers te herbergen dus dat wordt nog gezelliger dan vorig jaar.

Dorpsquiz?
Tijdens de Geldropse Dorpsquiz strijden teams voor de eeuwige roem in Geldrop en een leuk geldbedrag voor een goed doel naar keuze. Een team kan bestaan uit vrienden, familie, collega's, sportverenigingen, buurtverenigingen en clubs. De organisatie adviseert een team van 15 tot 20 personen, waarvan één persoon de teamcaptain is. Het team kiest zelf een locatie van waaruit gespeeld gaat worden. Dit kan bij iemand thuis zijn, in een café, een kapsalon, bij een vereniging of clubhuis. Het maakt niet uit, als het maar in dorpskern Geldrop is.

De quiz bestaat uit kennisvragen, maar ook uit doe-opdrachten en zelfs een geheime opdracht. Er zijn bijvoorbeeld zoekopdrachten in het dorp en vragen met weetjes over Geldrop. Tijdens de quiz mag gebruik worden gemaakt van alle vormen van media en naslagwerken. Het wordt ook een strijd tegen de klok! Op een bepaalde tijd moet de teamcaptain de opdrachten ophalen en weer inleveren.

Voorinschrijving
De (voor) inschrijving start op 2 juni tijdens Hooipop, in de wijk Skandia, tussen 14.30 - 17.30 uur bij de Geldropse Dorpsquiz Kraam. Zij raden je aan om met meerdere leden van je team naar de inschrijving te komen om de eerste opdrachten meteen goed bij de kop te pakken.

Op maandag 4 juni start de online inschrijving! De organisatie raad iedereen aan, je team in kannen en kruiken te hebben voor eind mei, zodat je je team tijdens de voor-inschrijvingen kunt aanmelden, met een limiet van 100 team is het dan ook echt vol! Meer info kun je vinden op www.dorpsquizgeldrop.nl of op de facebookpagina dorpsquizgeldrop. Bekijk het promo filmpje via https://goo.gl/ovnsM6

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>