Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 48bc8e
Foto: ingezonden
Politie

Overval op Beneden Beekloop, politie zoekt getuigen

Geldrop – Op de Beneden Beekloop in Geldrop is dinsdag 15 mei, rond 22.30 uur, een 58-jarige man met geweld beroofd en mishandeld. De man, afkomstig uit Engeland, moest zijn portemonnee en zijn telefoon afgeven. De man werd met onder andere een hoofdwond en een gebroken rib opgenomen in het ziekenhuis. De politie is op zoek naar getuigen van deze overval.  

De beroving zou zijn gebeurd in de directe omgeving van het tankstation en een scooterzaak op de hoek van de Eindhovenseweg. Volgens de politie lijkt het erop dat hij zijn belager kende. Mogelijk was er een afspraak tussen beide personen.

Voor het incident waren er twee Engels sprekende mannen in de buurt te zien, vertelde een getuige aan de politie. De tweede persoon is een man van ongeveer 30 jaar en hij droeg een donkerkleurige, korte jas, een spijkerbroek en een donkerkleurige pet. 'Deze man stond waarschijnlijk met een donkerkleurige auto bij de scooterzaak geparkeerd', aldus de politie.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>