Logo mooigeldropmierlo.nl
Zwemvierdaagse 2017  | Fotonummer: 0a6ee6
Zwemvierdaagse 2017 (Foto: Margot Klaren)
Evenementen

Inschrijving voor Zwem4daagse gestart

Geldrop - De jaarlijkse zwem4daagse van Zwemvereniging Thalassa staat weer voor de deur. Van 25 tot en met 29 juni gaat het festijn plaatsvinden in Zwembad de Smelen in Geldrop. Op alle avonden wordt er gestart om 19.00 uur en duurt het zwemmen tot 20.00 uur.

250 of 500 meter
Je zwemt dagelijks een afstand van 250 of 500 meter. Dit doe je minimaal vier (en als je heel sportief en enthousiast bent zelfs vijf) dagen en aan het einde van de week krijg je een welverdiende medaille. Dagelijks is er van 20.00 tot 20.30 uur discozwemmen onder de muzikale begeleiding van DJ Daan van Pro DJ Sound. Tevens is er voor de kinderen een speelhoek met diverse luchtkussens. Dus ook de jongere kinderen die zelf nog niet mee kunnen zwemmen zijn van harte welkom.

Inschrijven
Natuurlijk is het leuk om mee te doen met de zwem4daagse en ook hier kan je je vooraf voor inschrijven zodat je op de dag zelf alleen nog de betaling hoeft te doen. Je kan dit doen via de website www.zvthalassa.nl. Als je mee wilt doen met de zwem4daagse moet je in het bezit zijn van je A en B diploma. Deelname bedraagt € 5,00. Deze inschrijfkosten dien je contant te betalen bij de kassa na binnenkomst op de eerste dag.

De organisatie hoopt jullie allemaal te zien tijdens de zwemvierdaagse.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>