Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: f3004e
Foto: Han Dols
Theater

Meestergitarist Harry Sacksioni in Ons Mierloos Theater

Mierlo - Harry Sacksioni komt op zaterdag 2 juni met zijn succesvolle soloprogramma Once Upon a Time naar Ons Mierloos Theater. De voorstelling was eerder dit jaar gepland maar kon door omstandigheden niet doorgaan. In deze voorstelling laat de gitaarvirtuoos zijn gitaar spreken via zijn meest geliefde filmmuziek.

Na een imponerend live optreden van de grote filmcomponist Ennio Morricone, sloeg de vonk bij Harry Sacksioni over en werd filmmuziek zijn nieuwe uitdaging. Hoofdthema's uit onder andere Once Upon a Time in the West, The Pink Panther, The Sting en James Bond krijgen een bijzondere 'Sacksioni aanpak'. Omdat Harry als componist nooit stil zit, zal uiteraard nieuw materiaal niet ontbreken. Sacksioni verricht in dit programma weer kleine wondertjes op de gitaar. Het is dan ook niet voor niets dat deze gitaarvirtuoos vorig jaar voor de vijfde(!) keer op rij werd uitgeroepen tot de beste akoestische gitarist van de Benelux.

Kaartverkoop
De voorstelling begint om 20.15 uur en vindt plaats in 't Patronaat, Heer van Scherpenzeelweg 14 in Mierlo. Bezoekers die een kaartje hadden voor de voorstelling die gepland was op 17 februari zijn geïnformeerd over de nieuwe datum. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar via www.OnsMierloosTheater.nl of tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling bij supermarkt Plus Mierlo. Ook kunt u vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling kaarten kopen aan de kassa van Ons Mierloos Theater in 't Patronaat.

Twee vrijkaarten
MooiGeldropMierlo mag namens Ons Mierloos Theater twee vrijkaarten voor deze voorstelling weggeven. Met wie zou jij naar deze voorstelling willen gaan? Mail naar redactie@mooigeldropmierlo.nl of bel tijdens kantooruren naar 0492-553366 en geef door waarom jij graag deze voorstelling wilt bezoeken. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht en in n de krant van 30 mei wordt de prijswinnaar vermeld.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>