Logo mooigeldropmierlo.nl
Gezelligheid tijdens Hooipop 2017  | Fotonummer: 2640ba
Gezelligheid tijdens Hooipop 2017 (Foto: Margot Klaren)
Evenementen

Afwisselend programma Hooipop 2018

Geldrop – Het zevende Hooipop festival vindt op zaterdag 2 juni in Geldrop plaats. Hooipop is een muziekfestival voor jong en oud. Tijdens Hooipop kunnen teams zich inschrijven voor de Geldropse Dorpsquiz.

Bands
Hieronder tref je een overzicht aan van de bands die tijdens Hooipop optreden:
- Off-Key van 13.00 – 13.45 uur. Een beginnend bandje met nog een beperkt repertoire. Belofte voor de toekomst.
- Eucalyptics van 14.00 – 15.45 uur. Een divers, rock-georiënteerd, repertoire aangevuld met eigen nummers variërend van rock tot ballads.
- Solid van 16.15 – 18.00 uur. Voornamelijk stevige gitaarrock afgewisseld met rustpunten en aangevuld met een paar eigen nummers.
- Echoes Of Industry van 18.30 – 20.30 uur. De huisband van Hooipop. Al jaren een vaste kracht. Populaire rocknummers voor een breed publiek.
- DeepWhite van 21.00 – 23.00 uur. Mix van klassieke rockhits en een dampende set van Deep Purple en Whitesnake covers.

Inschrijving Geldropse dorpsquiz
De inschrijving voor de Geldropse Dorpsquiz vindt plaats tijdens het Hooipop festival. Tussen 14.30 en 17.30 uur kunnen de teams zich inschrijven, waarna de eerste opdrachten al uitgevoerd moeten worden.

Activiteiten
De leden van de boogschietvereniging St. Jozef doelen zijn weer van de partij. Net als vorig jaar kunnen de kinderen zich meten met Robin Hood of Katnis Everdeen. Scouting Neil Armstrong zet weer zijn acht meter hoge klimwand neer. Nieuw dit jaar is de mechanische Stier. Deze blijft de hele dag staan, dus zal ook in de avonduren nog voor heel wat hilariteit kunnen zorgen. Voor de jongste kinderen staat er een grote container met zand, waarin een heuse schat gevonden kan worden. Verder zijn er spelletjes en ontbreekt het springkussen niet.

Rommelmarkt
Er wordt een grote rommelmarkt gehouden. Vanaf 13.00 uur kan er worden opgebouwd en bij de opening van het festival, start ook de Rommelmarkt. Deze duurt tot maximaal 20.00 uur.

Eten en drinken
Net zoals voorgaande jaren is er genoeg te eten en drinken op het terrein. Dit jaar staat voor het eerst de pizzawagen van Da Portare op het veld. Naast de frietjes kan men nu ook genieten van een heerlijke pizza rechtstreeks uit de steenoven. Verder staat er een bar met voldoende keuze in dranken. Daar is ook een Suikerspin, ijsje of zakje chips te krijgen.

Locatie
Het Hooipop festival vindt plaats op zaterdag 2 juni. Het festivalterrein bevindt zich op het grote grasveld in de Skandiawijk, tussen Nutsschool, Dommel en Ziggenstraat. Het terrein is geopend van 14.00 tot 23.00 uur en de toegang is gratis.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>