Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 01171b
Foto: Ingezonden
Verenigingen

Tweede plaats bij NK Golf voor Riel 2

Geldrop - Voor de derde keer in de laatste vier jaar heeft Riel 2 van Golfclub Riel uit Geldrop weer de eindronde behaald voor het Nederlands Kampioenschap Golf voor compact (kleinere compacte 9 holes) banen. In de afgelopen jaren is het aantal deelnemende teams voor deze C competitie sterk gegroeid.

Vier jaar geleden is het dit team gelukt de titel inderdaad in de wacht te slepen. Vorig jaar werd helaas de finale verloren en werd een eervolle tweede plaats behaald. Dit jaar werd opnieuw een poging gewaagd om de titel in de wacht te slepen.

Donderdag 24 mei moest in Wassenaar tegen het team van de Zandvoortse geknokt worden om de finale te bereiken. Het werd uiteindelijk een zwaar bevochten 5-1 zege. Op vrijdag moest Riel 2 het op de baan van Almeerderhout te Almere opnemen tegen het team van Spielehof uit Boekelo. Dit team was echter voor Riel 2 een maatje te groot. De titel ging verdiend naar Boekelo. Voor Riel 2 resteerde een eervolle tweede plaats.

Het team is teleurgesteld, maar toch tevreden met de, zoals de Duitser zegt, 'titel van vicemeister'. Volgend jaar gaan ze opnieuw de strijd aan. Nieuwe ronde nieuwe kansen.

Bent u nieuwsgierig geworden wat GC Riel u kan bieden; kom dan eens kijken (en proberen) hoe goed onze compact baan erbij ligt en wel zeer uitdagend is.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>