Logo mooigeldropmierlo.nl
Shownummer uit Kerstshow 2017  | Fotonummer: 1e81bd
Shownummer uit Kerstshow 2017 (Foto: Heinz Trebuth)
Verenigingen

Thema Peter Pan zomershow RV Olympia

Mierlo - Bent u ook zo benieuwd naar de bijzondere wereld van Nooitgedachtland? Een plek waar de prachtigste bloemen te vinden zijn en waar allerlei beesten en wezens harmonieus met elkaar samen leven. Maar ook een plek waar gevaar soms op de loer ligt en waar verschillende groepen elkaar aanvallen. Nooitgedachtland is de plek waar Peter Pan woont en hij laat u het graag zien.

Nieuwsgierig geworden? Wellicht heeft u nog nooit van deze bijzondere plek gehoord? Genoeg redenen om te komen kijken naar deze bijzondere zomershow van rolschaatsvereniging Olympia, waar het verhaal van Peter Pan vertolkt gaat worden op rolschaatsen.

De kleinste leden van rolschaatsvereniging Olympia nemen u mee naar Nooitgedachtland. Alle bekende figuren zoals Kapitein Haak, Tinkerbel, de slimme jongens en natuurlijk Peter Pan komen voorbij. Maar dat niet alleen, de leden nemen u ook mee naar de mooiste plekjes van Nooitgedachtland.

De kleinste leden laten u zien wat ze in korte tijd allemaal geleerd hebben en de iets oudere rijdsters verrassen u met solo's vol mooie bewegingen, leuke muziek en moeilijke vaardigheden.

Kom op zondag 10 juni naar sporthal De Weijer in Mierlo en ga met de leden mee naar Nooitgedachtland! De zomershow begint om 13.30 uur en de entreeprijs bedraagt € 4,50. Kaartjes zijn alleen, contant, te koop aan de kassa.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>