Logo mooigeldropmierlo.nl
Archieffoto   | Fotonummer: bfb565
Archieffoto (Foto: Ingezonden)
Evenementen

Avondvierdaagse Geldrop bijna van start

Geldrop - De 56e editie van de Geldropse Avondvierdaagse gaat op dinsdag 5 juni om 18.00 uur weer van start. Dit sportieve spektakel wordt vrijdagavond 8 juni groots afgesloten in de Stationsstraat en op de Heuvel in het centrum van Geldrop.

De inschrijvingen zijn al enige tijd in volle gang. Het aantal deelnemers ligt bij aanvang van het evenement al boven het aantal deelnemers van vorig jaar. Het belooft weer een spetterend evenement te worden. Het startschot wordt iedere dag om 18.30 uur gegeven, op woensdag 6 juni is het terrein vanaf 18.15 uur geopend, in verband met de markt. Iedereen is op vrijdag vanaf 19.45 uur van harte welkom om het defilé in de Stationsstraat te aanschouwen en de prijsuitreiking op de Heuvel in het Centrum bij te wonen.

Verkeersveiligheid
De organisatie doet een dringend beroep aan alle automobilisten om tijdens de Avondvierdaagse extra alert te zijn tussen 18.00 en 21.00 uur omwille van vele kinderen die uit de verschillende wijken naar het startpunt komen, na afloop weer naar huis gaan en onderweg op verschillende plaatsen oversteken. Er wordt verzocht om zo veel mogelijk met de fiets te komen en deze te stallen op de daarvoor ingerichte plaatsen (voor het gemeentehuis en in de bewaakte fietsenstalling) en nadrukkelijk niet op De Heuvel. Wanneer men kinderen wil brengen met de auto, kan men hen afzetten ter hoogte van de oude postkantoor. Het parkeerterrein aan de Heuvel is vanaf 17.30 uur gesloten.

Verkeersmaatregelen
De organisatie wil u graag informeren over de verkeersmaatregelen die zij moeten nemen bij deze Avondvierdaagse.
? vanaf 17.30 uur geldt een parkeerverbod op het parkeerterrein aan De Heuvel
? tussen 17.30 en 21.00 uur geldt een parkeerverbod, een verplichte rijrichting en een verbod om stil te staan rondom de Groene Heuvel
? op vrijdag 9 juni tussen 19.30 en 20.30 uur wordt de Stationsstraat afgesloten voor alle verkeer in verband met de intocht 'Via Gladiola'.

Het evenement
Zoals altijd heeft de organisatie ook dit jaar weer haar uiterste best gedaan om er een uniek en onvergetelijk evenement van te maken voor alle deelnemers. Laat je dit jaar weer verrassen. Zo zie je onder andere dat er, met dank aan onze sponsoren, een prachtig podium op De Heuvel staat.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>