Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 46bd2b
Foto: Peter Wijlaars
Verenigingen

HC Mierlo Veteranen B-L zoekt versterking

Mierlo - Het team Veteranen B-L van Hockeyclub Mierlo bestaat al ruim 30 jaar. De leeftijd van de spelers varieert van 53 tot 79 jaar. Maar sommige veteranen beginnen echt te oud te worden, spelers stoppen of, nog erger, er overlijden spelers. Daardoor heeft het team op dit moment te weinig actieve spelers.

Het team speelt in de speciale Veteranen L competitie. Samen sportief prettig hockeyen is het hoofddoel, niet het winnen. De derde helft is zeer belangrijk, gezellig samen met de tegenstander na borrelen.

Maar om met een team aan de KNHB-competitie mee te kunnen doen heb je minstens 15 spelers nodig, want er zijn altijd wel een paar spelers verhinderd.
En Veteranen B-L zakt onder deze grens.

Aanvullen vanuit jongere Veteranen-teams lukt niet, het verschil in leeftijd maar ook in ambitie is te groot. Daarom roept HC Mierlo oudere (ex-)hockeyers, trimhockeyers of mensen die een andere sport hebben gedaan en zich nog voldoende fit voelen, en die interesse hebben om een aantal zondagen te hockeyen op zich te melden. Dit kan door een e-mail te sturen naar TC-senioren@hcmierlo.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>