Logo mooigeldropmierlo.nl
Beachvolleybaltoernooi 2017  | Fotonummer: cf4919
Beachvolleybaltoernooi 2017 (Foto: Peter Wijlaars)
Evenementen

Beachvolleybal toernooi voor basisscholen

Geldrop - Op het Horecaplein in Geldrop is op vrijdag 22 juni een speciaal beachvolleybaltoernooi voor de basisscholen van Geldrop en Mierlo. Leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 kunnen individueel maar ook als groep inschrijven.

Het toernooi begint om 15.00 duurt tot 17.00 uur. Op alle basisscholen in Geldrop zijn flyers verspreid. Deelname is gratis. Het toernooi is een initiatief van de Stichting Horecaplein Geldrop in samenwerking met de buurtsportcoaches van de LEV-groep en de volleybalvereniging DKJO in Mierlo. Het basisscholentoernooi is bedoeld om ook de kinderen kennis te laten maken met het beachvolleybal. Inschrijven kan via de website www.beachvolleygeldrop.nl.

Op zaterdag 23 en zondag 24 juni vindt het 4e Beachvolleybal toernooi Geldrop plaats met deelname van 49 teams. Inschrijven kan niet meer, omdat het maximum aantal teams is bereikt.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>