Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 78d24c
Foto: Marc de Groof
Verenigingen

Jeugdronde van Geldrop

Geldrop - TML Dommelstreek heeft zondag 3 juni de jeugdronde van Geldrop gehouden. Veel wielrenners in de leeftijd van 7 tot en met 14 jaar wisten de weg naar Geldrop te vinden om deel te nemen aan deze jaarlijkse jeugdwedstrijd. Met het Nederlands Kampioenschap in het vooruitzicht wilden de renners zich nog graag een keer meten aan hun mederenners.

Wat een mooie zonnige dag was er uitgekozen om te koersen. Voor TML Dommelstreek zijn er 11 renners aan de start verschenen, dit in verschillende leeftijdscategorieën. Er zijn mooie uitslagen gereden. Helaas was er voor twee nieuwe leden van de club ook een valpartij te betreuren. Rens kon zijn eerste wedstrijd niet uitfietsen. Jelle is weer op de fiets gestapt, maar omdat hij teveel rondjes had misgelopen is hij niet geklasseerd. Voor Cas was er zelfs een beker, helaas nét geen bloemen. Degenen die aan het NK gaan deelnemen over twee weken in Steenbergen hebben in ieder geval weer wat extra vertrouwen gekregen; dus Luuk, Saar, Cas, Eva, Ramón en Dirk: op naar het NK!

Uitslagen:
Categorie 1
Luuk Braspenning: 6
Saar van Leenders: 13

Categorie 2
Cas Metten: 4

Categorie 3
Eva van Beek: 15
Rens Braspenning: 18
Job van Iersel: 19

Categorie 4
Pim van Leenders: 16
Rens Schmitt: niet gefinisht
Jelle Peters: niet gefinisht

Categorie 6
Ramón Setz: 8
Dirk de Groof: 19

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>