Logo mooigeldropmierlo.nl
Deelnemend team in 2017  | Fotonummer: 11e91f
Deelnemend team in 2017 (Foto: Jeroen van Dijk)
Evenementen

JOEK doet oproep voor vrijwilligers voor de 56e Kennedymars

Someren/Mierlo - Voor de Kennedymars in Someren, 7 en 8 juli, is JOEK nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Om alles in goede banen te leiden en er een geslaagd evenement van te maken hebben ze veel helpende handjes nodig. Er zijn nog vele leuke functies te vervullen.

Hieronder enkele van de functies waarvoor ze nog vrijwilligers nodig hebben:
Helpen op de posten waar de wandelaars even kunnen rusten, hen te voorzien van eten en drinken, te begeleiden naar de medische voorzieningen of een gezellig en bemoedigend praatje met ze te maken.

Voor onder andere de volgende posten zijn ze nog op zoek naar vrijwilligers:
Post 6: Sporthal de Weijer, Mierlo, 41 km
Post 7: Nirwana, Lierop, 48 km
Post 10: Sporthal de Postel, Someren, 60km
Post 11: Gemeenschapshuis de Bunt, Someren-Heide, 66km

Helpen op het Logistiek Centrum in Someren-Eind op zaterdag en zondag overdag. Helpen met de inschrijvingen voor rondje Someren en de Kennedymars op zaterdagavond en zondagmorgen. Helpen in de finishtent op zondag. Bewaking van de route tijdens de minimars en de Kennedymars. Begeleiden van de kinderspelen en het schminken op het plein zaterdagmiddag. Golfkar bezetten voor de eerste loper en achter de laatste loper zaterdagavond, zaterdagnacht en zondag. Bagagebus/pendelbus rijden zaterdagavond en zondag.

Wat krijg je hier als vrijwilliger voor terug?
Een heleboel gezelligheid op de route en op het plein, een kijkje achter de schermen van dit mooie en grootse evenement en de dankbaarheid en complimenten van de wandelaars en de organisatie. Daarnaast zorgt de organisatie dat het de vrijwilligers aan niets ontbreekt.

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden om de prachtige sfeer van de Kennedymars te proeven en lijkt het jou en je buurtgenoten, dorpsgenoten, vrienden of leden van je vereniging leuk om een steentje bij te dragen? Of wil je meer informatie over het vrijwilligerswerk? Bezoek dan hun website: www.kennedymars.nl/vrijwilliger en vul het aanmeldformulier in. Je mag ook een e-mail sturen naar postenverdeling@kennedymars.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>