Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 5ab42e
Foto: Ingezonden
Evenementen

LEVgroep wenst alle Samenlopers veel succes

Geldrop - Kom je ook even kijken? Op zaterdag 9 en zondag 10 juni wordt op de Wielerbaan in Geldrop de Samenloop voor Hoop weer gehouden.

Vele dorpsgenoten lopen voor het goede doel in verschillende teams weer mee. LEV Geldrop-Mierlo doet mee met een eigen team. Want ook zij worden helaas geregeld geconfronteerd met de gevolgen van kanker. Zij hebben klanten die er door getroffen zijn, ondersteunen mantelzorgers van patiënten en hebben te maken met de familieleden, jong en oud. Het streven om deze nare ziekte de wereld uit te lopen, ondersteunen zij daarom van harte.

Op het terrein van de Samenloop voor Hoop is van alles te doen. Zelf heeft de LEVgroep er ook een tent staan, waar je van harte welkom bent om een bezoekje aan te komen brengen. Voor bijvoorbeeld een gesprekje of om voor het goede doel een Klavertjevier te kopen. Ook kan je bij hen je nagels laten lakken.

Graag wensen zij alle Samenlopers veel succes! En gaan ze jou daar ook zien?

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>