Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 8926ed
Foto: Ronny Bron
Evenementen

Feestelijke Avond4Daagse Geldrop

Geldrop – Bijna 2200 wandelaars uit Geldrop en omstreken hebben van dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 juni deelgenomen aan de 56e editie van de Avondvierdaagse Geldrop. Van de start op dinsdag tot ver na de finish op vrijdag was het één groot feest in Geldrop.

Fotograaf: Ronny Bron

Door kans op onweer was het op donderdag nog lang spannend of er gestart kon worden. Na een definitieve 'go' van de organisatie bleek dat de beste keuze en is het een heerlijke wandelavond geworden. En dat terwijl op woensdag de ijsco's, maar ook de verkoelende bluskunsten van de brandweer meer dan welkom waren tijdens de warme wandeltocht.

Het weer was ook geschikt om een goed feestje te vieren. Op vrijdagavond is er nog lang gezongen, gesprongen en gevierd op De Heuvel én het Horecaplein. De routes brachten de wandelaars ook dit jaar weer naar alle windrichtingen van Geldrop. Door de bossen, over de stoep, langs het water en door gebouwen. Zo zijn de deelnemers bijvoorbeeld op dinsdag door het Strabrecht College gelopen, op woensdag dwars door de Brandweerkazerne en winkelcentrum De Coevering. Op vrijdag zijn de deelnemers warm onthaald door familie en vrienden op de Via Gladiola, op weg naar de feestelijke prijsuitreiking op De Heuvel!

De 3e prijs, mede mogelijk gemaakt door Ot & Sien, is gewonnen door Kindcentrum De Vlinder. De Doorzetters hebben de 2e prijs en tevens de sportiviteitsprijs gewonnen, die is gesponsord door Van Stratum Techniek. De K(r)oningsbeker, aangeboden door De Grabbelton, is gewonnen door Kindcentrum De Vlinder. Zij wisten op vrijdag het meest origineel om te gaan met het thema 'De vier seizoenen!'. De Branding scoorde op het vlak van milieu, eenheid en originaliteit het hoogste en is de winnaar van de 1e prijs, aangeboden door Het Strabrecht College.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde Avondvierdaagse. De organisatie bedankt hiervoor alle vrijwilligers, deelnemers en sponsoren. Kun jij geen genoeg krijgen van de Avondvierdaagse Geldrop? Kijk op www.a4d-geldrop.nl of op www.mooigeldropmierlo.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>