Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 1df13b
Foto: Ingezonden
Verenigingen

Ludwig Senders Memorial bij v.v.Mifano

Mierlo - Bij voetbalvereniging Mifano staat op zaterdag 16 juni op sportpark 'De Ark', Goorsedijk 3 te Mierlo de 'Ludwig Senders Memorial' op het programma. Het betreft een jeugdtoernooi voor spelers onder 8 en 9 jaar. Maar liefst 25 teams, met 200 jeugdspelers uit Zuid-Oost Brabant nemen aan het LSM-toernooi deel. Aanvang van het toernooi is 10.00 uur en de prijsuitreiking vindt omstreeks 14.30 uur plaats. De toegang tot het LSM-toernooi is gratis.

Mifano JO15-1 kampioen
Zaterdag 9 juni jongstleden is het team van Mifano JO15-1 kampioen geworden in de eerste klasse en heeft daardoor promotie afgedwongen naar de Hoofdklasse. Het team van Mifano was twee weken geleden al klaar met de competitie, maar doordat concurrent voor de titel Olympia'18 uit Boxmeer nog een wedstrijd moest uitspelen tegen Venray (die enkele weken geleden gestaakt was vanwege een ernstige blessure van een speler van Venray, red.) moest het team van Mifano JO15-1 twee weken wachten hoe uiteindelijk het restant van de wedstrijd Olympia'18 tegen Venray zou aflopen. Bij een gelijke stand of verlies van Olympia'18 uit Boxmeer zou Mifano de kampioensvlag in Mierlo mogen hijsen. En gezien de concurrent van de Mierlose rood-witten niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel mocht Mifano JO15-1 zich zaterdag uiteindelijk kampioen noemen en kon het feest losbarsten! Een prachtige prestatie voor het team dat volgende jaar in de Hoofdklasse mag uitkomen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>