Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 9a91d0
Foto: Ingezonden
Evenementen

Geldrop in de ban van jeugdige ambassadeurs

Geldrop - Kinderen met rugzakken vol flyers trokken afgelopen zaterdag het centrum van Geldrop in om het aanstaande Kidsarea op het Kommus Kasteelfestival te promoten. De Kidsarea is geopend op zondag 1 juli van 12.00 tot 18.00 in de kasteeltuin van Geldrop en is gratis toegankelijk. De kasteeltuin is dan omgetoverd tot een festivalterrein met theatershows, workshops en muziek. De 'ambassadeursmiddag' werd afgesloten met een heerlijke lunch bij Heerenhuys23.

Ambassadeurs
Evenals vorig jaar werd er enthousiast gereageerd op de oproep om ambassadeur te worden voor het Kommus Kasteelfestival. De ambassadeurs bestaan voornamelijk uit basisschoolleerlingen uit groep 4 tot en met 8. Afgelopen week hebben de ambassadeurs op hun eigen school posters opgehangen, flyers uitgedeeld in alle klassen en vaak was er nog ruimte om in de klas wat te vertellen over de Kidsarea. In totaal zijn er 30 ambassadeurs, waarvan er afgelopen zaterdag 24 meededen aan de ambassadeursmiddag.

Programma KidsArea
Tijdens het kinderprogramma zijn er allerlei activiteiten, workshops en voorstellingen, zoals een rockconcert van De hippe Gasten. Ook vindt de grootste Brabantse Musical.ly meeting plaats in de Kasteeltuin. Kinderen kunnen met acht bekende musical.ly sterren een musical.ly opnemen en een selfie maken.

Andere activiteiten zijn; schminken, een toverschilderij maken, mega zeepbellen blazen, muziekinstrumenten maken, theatervoorstellingen, muziek maken op cementbakken en Micro Drone Racen. Voor meer informatie, zie ook www.kommuskasteelfestival.nl.

Namen ambassadeurs
Lieke & Timo Sanders, Cloe van Bekhoven, Anouk van der Linden, Niels Cauchi Inglott, Evy & Mick van de Kerkhof, Eefje Schriks, Danou van Lieshout, Tijn & Jelle Duindam, Sam en Lina van der Velden, Stef Janssen, Fleur & Jop van Iersel, Rick, Liam & Gijs van Beek, Mara Munnik, Kris van de Griendt, Nicky de Beer, Mila & Evi van der Donck, Fleur Verbakel, Mauve & Neve Tomohamat, Elin Meeuwsen, Lieve Suijkerbuijk

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>