Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: c8b73e
Foto: Toon van den Eijnden
Evenementen

Voor 10e keer Pitpop festival in Mierlo

Mierlo – Mierlo staat het komend weekend, vrijdag 15 juni en zaterdag 16 juni, geheel in het teken van het jubileumfestival Pitpop. Voor de 10e keer op rij vormt het Molenplein in het centrum van Mierlo het decor van het festival 'dat groot is geworden door klein te blijven'.

Het tweedaags muziekfestijn gaat vrijdagavond 15 juni van start met de speciale aMEEzingavond, daags erna gevolgd door een festivalavond waarbij ook dit jaar wederom een hoofdrol is weggelegd voor een aantal gerenommeerde regionale bands. Evenals de voorgaande edities gaat het jubileum Pitpop gebeuren in het kersendorp Mierlo weinig afwijken met voorgaande jaren, dus laagdrempelig, een evenement voor jong als oud én gratis toegankelijk voor bezoekers!

Ondanks het kleinschalige karakter van het Mierlose muziekfestijn in tegenstelling tot vele andere festivals wordt er binnen het festivalwereldje met respect gesproken over het Pitpop festival dat jaarlijks wordt georganiseerd door een enthousiaste zeskoppige vriendenclub. Ook dit jaar is de organisatie er wederom in geslaagd een prachtig tweedaags programma samen te stellen, met op de vrijdagavond de speciale 'aMEEzing' avond en op de zaterdagavond het iets of wat ruigere werk met een hoofdrol voor enkele regionale bands.

Alvorens de muzikale liefhebbers op zaterdagavond 16 juni volop kan genieten van diverse interessante bands kunnen liefhebbers van zang, muziek, sfeer en gezelligheid op vrijdagavond 15 juni reeds hun hartje ophalen tijdens de speciale 'aMEEzing' avond, hét groots opgezette meezingfestijn van Mierlo en omstreken. Tussen 19.00 en 21.00 uur begeleid de 15-kopppige aMEEzing band een koor van maar liefst 180 kinderen muzikaal tijdens het Pitpop Kids Ameezing gebeuren. Aansluitend tot 01.00 uur Pitpop Ameezing een ouderwets meezingspektakel op het sfeervolle festivalterrein gelegen aan de Dorpsstraat te Mierlo.

Heeft de Mierlose Pitpop organisatie voor vrijdagavond al een prachtig programma samengesteld, de zaterdag wordt nóg grootser, muzikaler, spectaculairder en sfeervoller als u de line-up bekijkt van het programma welke begint om 19.00 uur en eindigen om 01.00 uur. Naast de Helmondse band Funtain is de organisatie er bijzonder trots op dat men ook de populaire bands Binnenlandsche Zaken, Royal Beat en Lucky Nine (uit Asten) heeft weten te strikken voor een optreden tijdens de 10e editie van Pitpop in Mierlo. Een jubileumfestival dat een waar muzikaal spektakel beloofd te worden!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>