Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 9d1cda
Foto: Joan Delisse
Evenementen

Gezellige sfeer tijdens drukbezocht 10-jarig Pitpop

Mierlo - Het tweedaags muziekspektakel Pitpop werd dit jaar voor de tiende keer gehouden. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni vond op het festivalterrein op het Molenplein het Mierlose evenement plaats. Het was droog, druk en het publiek was razend enthousiast.

Vrijdag 16 juni begon Pitpop met ruim 180 kinderen van Kindcentrum Puur Sang. Zij zongen in verschillende groepen met diverse liedjes mee. Daarna was het de beurt aan de 'groten'. De bezoekers zongen met het 15-koppige aMeezing band mee, velen met een nep-microfoon in hun hand werden de vele bekende liedjes meegezongen. 

Op zaterdag stonden er verschillende bands op het podium. Het was zo druk dat niet iedereen op het plein kon staan, ook de Dorpsstraat behoorde zaterdag tot het Molenplein. De bezoekers genoten, onder het genot van een pilsje of andere consupmtie, van de bands en van de huldiging van Linda van Impelen. Frank Lammers had het genoegen om haar erelid van Pitpop te maken.  

Lees woensdag de gehele tekst in DeMooiGeldropMierloKrant. 
 

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>