Logo mooigeldropmierlo.nl
Mifano 2, promoverende team   | Fotonummer: 6a7843
Mifano 2, promoverende team (Foto: Ingezonden)
Verenigingen

Mifano 2 promoveert naar de reserve 2e klasse in Zuid II

Mierlo - Na een aantal jaren in de nacompetitie meegestreden te hebben om te promoveren naar de reservere 2e klasse is Mifano 2, onder leiding van trainer Carl Jan Leenen en leider Frans Donkers, er dit jaar in geslaagd deze mijlpaal te behalen.

Door in deze nacompetitie HBSV 2 te verslaan met 0-1 en SV Venray 3 met dezelfde uitslag werd zondag 17 juni afgetrapt in Venlo tegen VCH 2. Direct na het eerste fluitsignaal was het VCH die voor de aanval koos en het voor een groot deel het spel dicteerde. Dit resulteerde in de eerste helft voor een zeer goede kans om de score te openen. De tweede helft liet een geheel ander beeld zien. Naar mate de wedstrijd vorderde was het Mifano die het spel dirigeerde. Conditioneel begon VCH het ook steeds moeilijker te krijgen. Ondanks de vele kansen lukte het Mifano niet de 0-1 aan te tekenen. Dit resulteerde in een verlenging van de wedstrijd. Het duurde tot nagenoeg de laatste minuut van de tweede verlenging. In een storm van aanvallen op het doel, die de uitstekende doelman van VCH allemaal wist te pareren, was het Jesse van de Boomen die de 0-1 op het scorebord liet zetten.

Na een boeiende wedstrijd, waarbij helaas diverse Mifano spelers het veld wegens een blessure hadden moeten verlaten, en de scheidsrechter het eindsignaal gaf, werd luidkeels van Mifano zijde de promotie ingeluid en gevierd.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>