Logo mooigeldropmierlo.nl
Damesteam HC Mierlo kampioen  | Fotonummer: 004867
Damesteam HC Mierlo kampioen (Foto: Ingezonden)
Verenigingen

Heren 1 en Dames 1 van HC Mierlo beiden kampioen

Mierlo - Het eerste Damesteam haalde 10 juni het kampioenschap binnen in de vierde klasse. Op overtuigende wijze werd onder leiding van de trainer coaches Babette de Haas en Toon Goedhart de promotie bewerkstelligd. In de 22 wedstrijden werd slechts twee keer gelijk gespeeld en er werd geen enkele wedstrijd verloren.

Heren kampioen
Zondag 17 juni werd ook het enige heren senioren team van de club kampioen. Ondanks dat gezelligheid heel erg belangrijk is vinden de heren, die uitkomen in de reserve klasse, het wekelijks slaan van een balletje even zo belangrijk. Het bleef in deze poule tot de laatste speeldag spannend en het kampioenschap werd binnen gehaald door middel van een gelijkspel in Schijndel.

Huldiging
Op 23 juni, rond 17.00 uur, worden op sportpark 't Oudven alle junioren en senioren veld- en zaalkampioenen door de leden gehuldigd.

Afscheid van het seizoen
Zaterdag 16 juni namen bijna 250 kinderen uit de regio Helmond - Eindhoven op sportpark 't Oudven in Mierlo afscheid van het hockeyseizoen 2017-2018. De kinderen die 7 en 8 jaar oud zijn en spelen in de zogenaamde zestal competitie, werden op speelse wijze beziggehouden.

Hockeyclub Mierlo organiseerde op verzoek van de KNHB dit festijn reeds voor de twaalfde keer. Er werd volop gehockeyd, maar de kinderen kregen ook een hockey behendigheid spel en diverse puzzels voor hun kiezen. Gezonde voeding speelde een grote rol in het geheel die mede door de inbreng van Rabobank Peelland Zuid, Albert Heijn en Natuurlijk van der Leest voor de deelnemende kinderen een groots feest werd.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>